Kuka olen?

Haluan auttaa sinua löytämään oma menestyksesi niiden asioiden parissa, joista nautit. Olen kouluttaja ja valmentaja. Koska olen luonteeltani utelias ja tartun eteeni tuleviin mahdollisuuksiin, on minulle kertynyt kokemusta monenlaisista asioista: markkinoinnista, myyntityöstä, strategiatyöstä, verkostojen johtamisesta, esimiesten ja työyhteisöjen kouluttamisesta ja kehittämisestä, yrittäjyydestä, ja koulutusten suunnittelusta.

Unelmoi rohkeita unelmia, ja se mitä unelmoit,
sellainen sinusta joskus tulee.

– James Allen

Tästä pääset LinkedIn-profiiliini
Tästä pääset katsomaan LinkedIn-profiiliani

Minun tarinani

Pitkä kokemukseni markkinoinnista eri aloilta, yli 10 vuoden kokemus myyntityöstä, alempi korkeakoulututkinto markkinoinnista, hyvinvointivalmentajan koulutus, usean vuoden kokemus esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämisestä sekä kokemukseni kouluttajana ja yrittäjänä antavat minulle laajan työkalupakin auttaa valmennettaviani löytämään oma tapa ja sopivat keinot tehdä markkinointia sekä viemään oma yritys uudelle tasolle.

Olen vuosituhannen vaihteessa suorittanut alemman korkeakoulututkinnon markkinoinnista  ja sen jälkeen vauhdikas it-ala ja mielenkiintoiset markkinointitehtävät veivät mennessään. Pääsin toimimaan englanninkielisessä ympäristössä ja reissasin myös maailmalla lukuisilla it-alan messuilla. Sen jälkeen pääsin tutustumaan tv-maailmaan ja ohjelmien lanseeraamiseen katsojille.

Vuonna 2005 hyppäsin yrittäjäksi tekemään tapahtumia ja markkinointia yrityksille. Koska hyvinvointia liippaavat asiat kiinnostivat jo silloin, alkoi muodostua yhteistyösuhteita erilaisiin kouluttajiin ja puhujiin, joille tein markkinointia ja myyntiä siinä ohessa. Toisen lapseni syntymän jälkeen päätin luopua kokonaan tapahtumien tekemisestä ja siirtyä koulutusten, valmennusten ja puhujien myyntiin ja markkinointiin. Vuodesta 2005 olen siis rakentanut omaa yritystä ja sen brändiä markkinoinnin monin eri keinoin. Tämän lisäksi aloitin Master Suomen palveluksessa vuonna 2013. Masterilla autan asiakkaitamme parantamaan esimiesosaamista, rekrytointiosaamista sekä nostamaan asiakaspalvelun tasoa työpsykologisten ratkaisujemme sekä niihin liittyvien palveluiden avulla.

Vuoden 2013 alussa listasin ylös asioita, joita osaan ja joista minulla voisi olla opetettavaa myös muille. Olen elämäni aikana tehnyt paljon kaikenlaista muutakin ja muun muassa viime vuodet kehittänyt itseäni kouluttajana ja valmentajana. Tuota listaa kirjoittaessani kuitenkin vasta tajusin miten laajasti osaamista ja kokemusta minulle oli kertynyt vuosien aikana. Miksi en siis voisi auttaa kokemuksellani muita?