Kuka olen?

  • Modernin työelämän kehittäjä, tietokirjailija
  • Fokus organisaatioissa, joissa työn aika- ja paikkasidonnaisuus ei enää niin merkityksellinen
  • Sparraa ja valmentaa johtoryhmiä, esimiehiä tiimejä ja työntekijöitä
  • toimitusjohtaja, Timanttia Consulting Oy
  • senior consultant, Master Suomi Oy

Olen kouluttaja ja valmentaja. Koska olen luonteeltani utelias ja tartun eteeni tuleviin mahdollisuuksiin, on minulle kertynyt kokemusta monenlaisista asioista: markkinoinnista, myyntityöstä, strategiatyöstä, verkostojen johtamisesta, esimiesten ja työyhteisöjen kouluttamisesta ja kehittämisestä, yrittäjyydestä, ja koulutusten suunnittelusta.

 

Unelmoi rohkeita unelmia, ja se mitä unelmoit,
sellainen sinusta joskus tulee.

– James Allen

Minun tarinani

Pitkä kokemukseni markkinoinnista eri aloilta, yli 10 vuoden kokemus myyntityöstä, alempi korkeakoulututkinto markkinoinnista, hyvinvointivalmentajan koulutus, usean vuoden kokemus esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämisestä sekä kokemukseni kouluttajana ja yrittäjänä antavat minulle laajan työkalupakin auttaa valmennettaviani löytämään oma tapa ja sopivat keinot tehdä markkinointia sekä viemään oma yritys uudelle tasolle.

Olen vuosituhannen vaihteessa suorittanut alemman korkeakoulututkinnon markkinoinnista  ja sen jälkeen vauhdikas it-ala ja mielenkiintoiset markkinointitehtävät veivät mennessään. Pääsin toimimaan englanninkielisessä ympäristössä ja reissasin myös maailmalla lukuisilla it-alan messuilla. Sen jälkeen pääsin tutustumaan tv-maailmaan ja ohjelmien lanseeraamiseen katsojille.

Vuonna 2005 hyppäsin yrittäjäksi tekemään tapahtumia ja markkinointia yrityksille. Koska hyvinvointia liippaavat asiat kiinnostivat jo silloin, alkoi muodostua yhteistyösuhteita erilaisiin kouluttajiin ja puhujiin, joille tein markkinointia ja myyntiä siinä ohessa. Toisen lapseni syntymän jälkeen päätin luopua kokonaan tapahtumien tekemisestä ja siirtyä koulutusten, valmennusten ja puhujien myyntiin ja markkinointiin. Vuosina 2005 – 2013 rakensin omaa yritystä ja sen brändiä markkinoinnin monin eri keinoin. Oman yrityksen aikana aloin kehittää omia taitojani kouluttajana ja valmentajana. Ensimmäiset koulutukseni olivat markkinointiin liittyviä. Kävin erilaisia koulutuksia ja suoritin hyvinvointivalmentajan kurssin, ja lähdin soveltamaan oppejani ja keräämään kokemusta kouluttamalla ilmaiseksi nuorkauppakamarissa.

2013 aloitin Master Suomen palveluksessa, jossa autan asiakkaitamme  työpsykologisten testiemme käytössä sekä sertifioin uudet asiakkaat EASI-käyttäytymis- ja motivaatiokartoituksen käyttäjiksi. Vuodesta 2017 lähtien puolet työajastani olen tehnyt Timanttia Consultingin kautta kouluttaen ja valmentaen organisaatiossa esimiehiä, johtoryhmiä, tiimejä ja työntekijöitä.

Tästä pääset katsomaan LinkedIn-profiiliani