Oletko sinä pysäyttämätön?

pysäyttämätön yrittäjyys_kannet150Sain kunnian lukea tämän yrittäjyydestä kertovan tänään julkaistun kirjan ennakkoon. Luin sen  yhdellä istumalla. Kirja kertoo innostavasti ja samalla hyvin konkreettisesti mistä on menestyvät yrittäjät tehty.

Tämä kirja sisältää inspiraatiota ja kannustusta yrittäjille ja yrittäjähenkisille. Lukukokemuksena se on nautittava, saa pohtimaan omia toimintatapoja ja esittää raikkaan ja innostavan näkökulman yrittäjyyteen.

Kirjan kirjoittaja Ilkka O. Lavas on nuoresta iästään huolimatta (33 v.) ehtinyt toimia yrittäjänä jo 16 vuotta. Lavaksen yrityksissä työskentelee kirjan kirjoitushetkellä noin 70 työntekijää. Vaikka kirja keskittyykin yrittäjyyteen, on se hyödyllinen ja inspiroiva lukukokemus kenelle tahansa, joka haluaa mennä eteenpäin elämässään ja arvostaa yrittäjämäistä asennetta.

Kirja käsittelee niin itsensä johtamista kuin muiden johtamista. Se kuvaa unelmien ja tavoitteiden tärkeyttä, menestymistä, itsensä kehittämistä ja oikean asenteen merkitystä yksinkertaisesti ja käytännönläheisesti. Kirja tarjoilee innostavan lukukokemuksen, nautittavia kuvia kirjoittajan moottoripyöräreissulta Aasiasta sekä kirjoittajan omakohtaisia kokemuksia kirjan teemoista. Kirjassa on annettu tilaa myös omille pohdinnoille harjoitusten muodossa. Se opastaa lukijan johtamaan itseään ja asettamaan tavoitteita.

Johda itseäsi tai joku muu johtaa

Johtamistaidoista tärkein on itsensä johtaminen.
Minä ainakin olen luonteeltani niin laiska,
että jos en johda itseäni, niin en saa mitään aikaan.
Vain määrätietoisella itseni johtamisella
voin saavuttaa haluamiani asioita.
Itsensä johtaminen on taito, jonka voit opetella.
Pysäyttämätön ihminen osaa ja haluaa johtaa itseään.

– Ilkka O. Lavas

Kirja oli upea lukukokemus ja kuten aina hyvän kirjan kohdatessani, mietin kenelle haluaisin antaa sen lahjaksi. Suosittelen siis lämpimästi itselle tai läheiselle innostavaksi, inspiroivaksi ja ajatuksia herättäväksi lukukokemukseksi.

 

Kommentoi tai kysy artikkelista